22 февруари 2010

Движение и промяна / Change and Movement

Това е новата тема в Щурото предизвикателство :)
Направих две картички по нея. Първата е бебешка, а втората за рожден ден. Мисля, че и двете пасват отлично на темата, тъй като описват пътя на живота. Приемам всякакви критики, похвали и коментари :))) Ето ги и картичките :

 

  

  

Усмихнат ден на всички :)))
*********************************************

I made two cards for The Crazy Challenge /Change and Movement/.

Have a fantastic day :)))

15 февруари 2010

The Crazy Challenge

Вече е понеделник и днес ви предизвиквам с цветя и пеперуди в Щурото предизвикателство /наричано още крейзито / :))) Признавам си, че доста се забавлявах, докато правих картичките и се надявам поне за момент да ви накарам да усетите пролетно настроение ;) Ето ги и тях :


 


 

10 февруари 2010

Love is sweet

Еми Любовта е сладка, затова трябва сладуреста кошничка :))) В нея има 52 бонбона, а в картичката ще пише "Любов за всяка седмица"  . Картичката не съм я направила още. Снимките са ужасни, но ще снимам отново утре :)
Ето я и нея :

 

  

  


Шушел

Искам да ви запозная с Шушел. Малкият, пухкав и сладък пингвин, който мъжкото ми подари с пожеланието да сме като пингвините /тоест да съм неговата пингвинка/ :)))))
Също друга изненада, пак от него /мъжкото, не Шушел) : шоколадови пасти във формата на сърце. Разбира се към тях трябва и кафе! Представям ви Шушел :




Не е ли разкошно сладък?

08 февруари 2010

Love, любов, amour, любовь ...

Кой каза любов? Остават само няколко дни до 14 Февруари и се надявам, че всички виждате сърца и сърчица навсякъде хихи

А ако все още не ги виждате и ви трябват идеи свързани с думата любов, ви каня в най-новия блог за предизвикателства, Щурото предизвикателство ( The Crazy Challenge) :))) Всеки понеделник, аз, Нана и Кари ще ви предизвикваме на дадена тема и ще даваме малки награди :) Можете да участвате с всичко което си пожелаете! Ако искате да разберете повече, в блога е описано всичко. Надявам се да се забавлявате много!

Ето и моите предложения за любов :

Предложение 1 :

 


Предложение 2 :

 

Предложение 2 отива и за Картичкофуриите , където цветното предизвикателство е : тъмно синьо, розово и бяло:)